Startpagina Wereldwinkel BodegravenOpeningstijden  ¦  Adres  ¦   ContactAanbiedingen  ¦  SuggestiesProducten  ¦  AssortimentOrganisatie  ¦  Vrijwilligers  ¦  Vacatures

Kerstpakket of kerstkado

Zoals elk jaar kunt u een mooi Kerstpakket samenstellen bij de Wereldwinkel. Een Fair Trade original pakket of wat dacht u van het aanbod van Sawahasa. U kunt de folders digitaal inkijken of bij ons binnenlopen en informatie vragen. Wij kunnen u adviseren en de bestelling verzorgen. Wacht niet te lang met uw bestelling.

Vindt u een heel pakket of doos met artikelen niet het idee voor dit jaar? Wat dacht u dan van de volgende suggesties: Geef uw werkgevers een Fair Trade fles wijn met een cadeaubon te besteden in de Wereldwinkel Bodegraven. En in deze tijd van gezond leven kan een Dopper met daarin een cadeaubon ook een verrassend Kerstcadeau zijn!

Eerst wat inspiratie opdoen of voorbeelden bekijken?

Of neem telefonisch contact met ons op: 0172-613664 , of mail ons. Wij maken graag, geheel vrijblijvend, een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken.

Voorbeelden en accenten

Naast de Fairtrade koffie, thee of wijn, kunt u er een persoonlijk geschenk aan toevoegen. Dat maakt onze kerstpakketten zo bijzonder. Mooi, origineel en met een boodschap! Fijn voor de ontvanger en goed voor de maker!
 
Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij al zo’n 25 standaard pakketten samengesteld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen naar welk pakket de voorkeur uitgaat. Daarnaast kan eventueel ook een speciaal op maat pakket worden samengesteld.
 
Uit het ruime assortiment van onze Wereldwinkel kan ook een persoonlijk kerstpakket worden samengesteld. Gaat de voorkeur uit naar een bepaald thema: een kookpakket, een verwenpakket of… ? Bijna alles is mogelijk!
 
Kandelaars en kaarsen, het 'licht' wel erg voor de hand. Maar daarom niet minder gewaardeerd door de ontvanger. Maken ruimschoots deel uit van ons standaard assortiment. Kan altijd iets leuks mee worden samengesteld.
 
Nog steeds geen goed idee? Of meer inspiratie nodig? Kom bij ons langs, of bel voor een afspraak.
 
     
 

 

Kerstpakket

Bent u met een goede gedachte op zoek naar een kerstpakket? Dan bent u bij de Wereldwinkel in Bodegraven aan het juiste adres. Fair Trade producten in diverse kleuren en smaken, van verschillende materialen en met oorspronkelijke motieven. Er is genoeg keus om uw eigen persoonlijke pakket samen te stellen. U verrast uw relaties, medewerkers of goede vrienden met een mooi cadeau en u weet dat u tegelijkertijd iets waardevols doet voor de mensen die de producten maken.
 
Goochelen met glazuur
In een keramiek­bedrijfje in Noord Thailand worden kommen en bekers gemaakt.
De mensen daar zijn blij met uw en onze ondersteuning via de Fair­For­ward organisatie; de pro­duc­tie­processen zijn verder ge­stroom­lijnd en de medewerkers hebben een prettige werk­omge­ving en de goede beloning.
Voor hun kinderen betekent dit een goede opleiding en een veel­belo­vende toekomst.
 
Geluk in de keuken
Lekker eten, met familie en vrienden. Dat is geluk in de keuken. In Sri Lanka weten ze daar alles van. Met kruiden en romige kokosmelk toveren ze heerlijke gerechten op tafel. De kokosmelk van Fair Trade Original zit al een uur na het pellen van de kokosnoot in het blik. Dat proef je. De mensen die de kokosnoten plukken, hebben nu een ongevallen­verzekering en hun kinderen gaan naar school. Gelukkig maar.

Kant en klaar pakket of maatwerk?

Naast de kant-en-klaar pakketten kunt u alle producten ook los bestellen en daarmee zelf een pakket samenstellen naar eigen wens. Laat u bij de invulling van uw ideeën adviseren door onze contactpersoon.
Neem telefonisch contact met ons op via 0172-613664 of stuur een email naar info@wereldwinkelbodegraven.nl
Om te kunnen garanderen dat de juiste pakketten voor u beschikbaar zijn is het van belang om vroegtijdig met ons contact op te nemen.