Startpagina Wereldwinkel BodegravenOpeningstijden  ¦  Adres  ¦   ContactAanbiedingen  ¦  SuggestiesProducten  ¦  AssortimentOrganisatie  ¦  Vrijwilligers  ¦  Vacatures

Suggestie

verre hap

smaakt eerlijk

Aziatische kook­lijn —  Verkrijgbaar de Aziatische kooklijn van Fair Trade Original. Kant-en-klare sauzen om een originele Aziatische maaltijd mee klaar te maken. Net als de andere producten van Fair Trade Original ontvangen de boeren voor de geleverde producten een eerlijke prijs. Zo kunnen zij hun investeringen terug­verdienen en krijgen meer grip op hun bestaan als boeren­ondernemer. Inspiratie nodig voor in de keuken? Er zijn verschillende menu's en recepten beschikbaar in onze winkel. Hier alvast een voorproefje      
 

Special teas

Er zijn ook verrassend lekkere specialiteiten thee's in ons assortiment.
  • Refreshing – muntthee met kaneel en zoethout
  • Relaxing – kamillethee met lavendel en vanille
  • Purity – groene thee met granaatappel
  • Warming – rooibos thee met honing en gember
Fair Trade Original introduceert vier nieuwe varianten specialiteiten thee. Het betreft een luxe kruidenthee in piramidevormig zakje, waarin de rijke smaken helemaal tot hun recht komen. Elke variant heeft een bijzondere werking en weerspiegelt de beleving van het land van herkomst.

Fairtrade

Groene thee uit China, munt en kamille uit Egypte, rooibos uit Zuid-Afrika: ze vinden hun weg naar de Wereldwinkel dankzij hun fairtrade oorsprong.

De theeboeren van de Guzhang Gaofeng Organic Tea Association in de provincie Hunan in China bijvoorbeeld, verbouwen ondanks hun eenvoudige leefomstandigheden een hoogstaand product. Sinds zij een aanzienlijk deel van hun thee onder fairtrade voorwaarden verkopen, verbeterden zij de weg van het dorp naar de theetuinen en leggen zij geld opzij voor beter onderwijs voor hun kinderen. Ook kochten zij een nieuwe machine voor de eerste verwerking van de thee, wat de kwaliteit ten goede komt.

 

Aanbiedingen

Met seizoensgebonden artikelen of nieuwe producten brengen wij regelmatig variatie aan in ons assortiment. Daarnaast zijn er regelmatig acties en speciale aanbiedingen.
Alles bij ons is onder eerlijke handels­voor­waar­den ingekocht, met de grootste zorg gepro­duceerd. Door de pro­ducten te verpakken in alu­mini­um­vrij mate­riaal wordt het mi­lieu minder belast en blijven de pro­ducten vers en houdbaar.

Dit is het nieuwe genieten. Puur en verantwoord.